“Metalika” zapalila masu na Ušću

 

Nakon vestern teme začuli su se taktovi numere “Hit the lights”, a zatim “Master of papets” koju je publika u glas pevala sa muzičarima koji su se rastrčali po velikoj bini, pa je atmosfera počela da se zagreva.

Metalika je sa vama, jeste li vi sa nama? Drago nam je što smo ovde – rekao je Džejms Hetfild, a publika je u transu odgovorila ovacijama.

 

Usledio je kraći film o bendu iz 1990. godine, koji je publika posmatrala na video bimovima, a to je upravo bio znak da počinje čuveni „Black“ album koji je „Metalika“ objavila pre dve decenije.

 

Kada je počela jedna od najpopularnijih balada „Nothing Else Matters“ vatreni fanovi podigli su u vis upaljače i mobilne telefone, a zasijala je i jedna baklja u publici, što je atmosferu na Ušću učinilo još spektakularnijom.

 

 

Pre “Metalike” nastupili su “Gozira” i “Mašin hed”. Prva predgrupa, metalci “Gozira” počeli su nastup oko 18.30 časova. Čuveni “Mašin hed” počeo je nastup pesmom “I am hell”.

 

Pre koncerta većina publike je bila napolju, gde se takođe uživalo u dobroj atmosferi uoči dugo iščekivanog nastupa poznatih metal bendova.

 

Među veselijim fanovima, kojih ima iz cele Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Bugarske je ekipa ispred samog ulaza stajala sa velikom crnom zastavom na kojoj piše “Metalika Podgorica”. Jedan od momaka iz ekipe je bio sa spuštenim pantalonama, a oko njega su ljudi svirali “vazdušne gitare” i mahali glavama.

izvor: BLIC 

{jcomments on}