ZA KONCERT GIBONNIJA 01. OKTOBRA U NOVOM SADU PRODATO 4000 ULAZNICA!

 

Gibonni u Srbiji nastupa u okviru promocije albuma „Toleranca“.  Podsećamo, koncert će se održati 1. oktobra u Velikoj sali Sportskog poslovnog centra Vojvodina (SPENS) sa početkom u 21h u organizaciji AAA produkcije. Pošto je interesovanje, organizatori pozivaju sve koji bi želeli da uživaju u nastupu gibonnija, da na vreme kupe svoje ulaznice jer se očekuje da će vrlo brzo biti rasprodate.

Prodaja vrlo ograničenog broja VIP ulaznica će početi u četvrtak 01.septembra u podne, a cena će iznositi 4990 din. Sve informacije o VIP ulaznicama se mogu dobiti putem mejla  [email protected] i call centra 021/472 48 16.

Ulaznice za koncert Gibonnija u Velikoj sali novosadskog Spensa (SPC Vojvodina) mogu da se nabave putem sajta www.gigstix.com, na prodajnom mestu Gigs Tix Novi Sad – Pariski magazin, blagajni novosadskog Spensa, biletarnici Beogradske Arene, Doma sindikata i SC Ušće – info pult. Zavisno od mesta sa kog želite da posmatrate Gibonnijev nastup, karte se mogu kupiti po sledećim cenama: 1990 din (parter), 2390 din (zapad 1), 1790 din (zapad 2) i 2590 din (istok).

Gibonni je autor koji je ostavio velik trag na regionalnoj muzičkoj sceni u poslednjih petnaestak godina. Ni jedan kantautor nije toliko jednoglasno hvaljen i nagrađivan od strane publike i kritike kao on za svoje albume i pesme. Sa poslednjim albumom „Toleranca” (2010), osvojio je pet nagrada Porin i dostigao dijamantski tiraž. Ugledni magazin Los Angeles Times, uvrstio ga je na listu 15 muzičara koji zaslužuju da svet, i posebno Amerika, čuje za njih. Regionalni MTV ga je prošle godine nominovao za nagradu Best Adria Act koja se svake godine dodeljuje najboljim regionalnim izvođačima.

Poznat i po svom humanitarnom radu, Gibonni podstiče i učestvuje u brojnim dobrotvornim akcijama, a od 2003. godine najviše kao ambasador dobre volje Unicefa.

{jcomments on}