Č.B.S. & NO MORE u CK13

ČBS je bend nastao još davne 1994. godine. U periodu do 2002. izdali su dva albuma snimljena u kultnom studiju “Češnjak” kod gazda Vuje (KBO). Tim albumima i koncertima koji su ih pratili, stekli su status “Šumadijskih Ramonesa”  i postali su heroji lokalne punk scene. Ipak, poznati široj publici postaju tek dolaskom u njihove redove pevača Mikija (Six Pack) koji od kraja 2002. godine paralelno nastupa u ova dva najbolja šumadijska punk-rock sastava. S njim ubrzo ulaze u studio i snimaju album “Second hand” koji je izašao za Automatic records.

Mikijevi prepoznatljivi tekstovi i boja glasa su doneli ČBS-u novi kvalitet ali i pažnju medija, promotera i publike.  Početkom 2008. su bili predgrupa PTTB na njihovom zagrebačkom koncertu, a nastupali su i na Exitovom fusion stage-u, Beerfestu i drugim značajnim festivalima u regionu. Pri kraju su snimanja novog albuma a narednih meseci se očekuje njegovo objavljivanje.

Više o ČBS-u možete saznati na stranici: www.myspace.com/covekbezsluha

Kao gosti ČBS-a nastupiće mladi punk rock bend NO MORE iz Bačkog Petrovca.

No More je posle nekoliko izmena u postavi i posle poteškoća koje svaki bend doživi oficijalno počeo da postoji i svira 06. septembra 2007. godine. Članovi benda su Shljiwi (Rhythm Guitar & Vocal), Meggie (Bass Guitar & Vocal), Stewen (Drums) i noviji član Lego (guitar back up). Snimili su 2 pesme za kompilaciju "Demonstracija Mladosti" U toku je pisanje novih pesama i snimanje prvog albuma Friendship.

Više o njima na: www.myspace.com/nomorepunk