Ujutru smo mamurni i gadni u Beogradu i Nišu

Povodom obeležavanja ovog jubileja SKC Novi Sad je objavio monografiju "20 godina stihije – Ujutro smo mamurni i gadni" koja hronološki prikazuje faze kroz koje je bend prolazio. U pitanju je luksuzno upakovana knjiga, bogata fotografijama, na 64 strane, formata LP ploče. Sastavni deo monografije je i CD sa nikada ranije objavljenim snimcima pesama koje su već dobro poznate široj publici.

U znak zahvalnosti svojoj publici na podršci koju su im pružili tokom jubilarne turneje Ateisti su odlučili da svoj novi studijski album "Priče matorih pokvarenjaka" postave 30. novembra na besplatno skidanje (free download) putem interneta. Ateisti će ovu svoju ideju realizovati u saradnji sa brendom sa
kojim poslednjih godina uspešno saradjuju, tako da će novi album svima biti besplatno dostupan na adresi www.converse.rs.

Istovremeno će u saradnji sa ustanovom SKC Novi Sad (www.skcns.org) izaći i tvrdo pakovanje istog albuma koje će sadržati i nekoliko bonus pesama.

 
Promocija je zamišljena kao druženje članova Atheist Rap-a sa novinarima i fanovima koji će na promociji moći da pogledaju monografiju, kao i da čuju disk.
 
Vidimo se!!