WARRIOR’S DANCE FESTIVAL u Beogradu

„Warrior’s Dance Festival Beograd“ je osmisljen od strane članova grupe The Prodigy i predstaviće najkvalitetniji program današnje muzičke scene, zasnovan na smeloj kreaciji i ideji koja favorizuje brze, tvrde ritmove i gitare. Festival obećava da će obezbediti širok spektar zabave i koncerte na glavnoj i još dve dodatne bine naziva Take Me To The Hospital i Invaders Must Die. Koncertima će se predstavljati specijalni gosti iz Srbije i inostranstva, a na festivalskoj lokaciji će biti postavljene i razne umetničke instalacije, inspirisane futurističkom industrial tematikom, sa naravno moćnim centralnim nastupom grupe The Prodigy, koja će tom prilikom ekskluzivno za našu publiku predstaviti deo najnovijeg materijala najavljenog za 2012. godinu.

Na prvom izdanju Warrior’s Dance Festivala u Beogradu će pored benda The Prodigy, kojem će ovo biti jedan od ekskluzivnih koncerata ove godine, kao specijalni gost nastupiti predvodnik nove generacije ekstremne elektronske muzike, revolucionarni i progresivni Skrillex. Jaku domaću podršku će pružiti crossover dub reaggae povratnici Eyesburn,  i punkeri za sva vremena – Ritam Nereda i Goblini. Programska težnja festivala je i da se istaknu novi trendovi, pa će tako svoju muziku na festivalu predstaviti i electro punk-pop heroine Lollobrigida, psihodelična electro rock senzacija Petrol, kao i grupe čije vreme tek dolazi – industrial pioniri DreddUp, i alternativi rock bend Hype, čiji se debi album s nestrpljenjem očekuje. Program će biti uskoro biti upotpunjen sa još izvođača čija muzika odgovara osnovnom konceptu festivala – čvrsti ritmovi i gitare, a organizatori najavljuju i niz zanimljivih akcija koje će pratiti održavanje ovog unikatnog i dugo očekivanog festivala u Beogradu.

Prodaja ulaznica za „Warrior’s Dance Festival“ počinje u ponedeljak 16. januara 2012. godine u 12.00 časova. Ulaznice će u pretprodaji koštati 2.990 dinara, dok će puna cena iznositi 3.990 dinara, a u prodaji će se naći i ulaznice za specijalanu RIP zonu po ceni od 4990 dinara. Sve vrste ulaznica se mogu kupiti u ograničenim kolicinama na prodajnim mestima Gigstixa, Eventima, na info pultu šoping centra Ušće, biletarnici Beogradske arene, blagajni Doma sindikata, kao i putem internet stranica www.gigstix.com i www.eventim.rs.

Kupci ulaznica za Exit festival ( Exit tribe ) imaće specijalnu ponudu da u ograničenom vremenskom intervalu kupe ulaznice i za Warrior’s Dance Festival po ceni od samo 2500 dinara isključivo preko sajta www.gigstix.com.
Ovaj nesvakidašnji događaj će 2012. godine biti održan samo u Beogradu, pa se zbog ograničenog kapaciteta festivala i očekivanog dolaska velikog broja posetilaca iz regiona i inostranstva, preporučuje da svoje ulaznice rezervišete na vreme.

{jcomments on}