Route 66; Novi Sad

 Route66

Bul. Despota Stefana 5; Novi Sad

web prezentacija: http://www.route66ns.com/

 

info: 

U narodu postoji verovanje da se stvari ne mogu promeniti preko noci. Da to nije uvek tako, pokazalo se 05. avgusta 2006. kada su zvanicno otvorena vrata Route 66, muzickog kluba koji ce jednom za sva vremena promeniti Novosadsku zabavno – klupsku scenu. Konstatatacija svakako nije preuranjena obzirom da Route 66 na godišnjem nivou planira da organizuje preko 150 koncerata domacih i stranih izvodjaca!

Kada je u pitanju muzicka orijentacija kluba, najbolje je reci da ce definitivno gitara voditi glavnu rec! Dakle rock, pop, bluz, funk, ska, dzez…! To naravno ne znaci da gosti kluba s vremena na vreme nece biti u prilici da cuju malo hip-hopa, regea, daba, etna, eksperimentalne muzike! Što se tice elektronskih zanrova klub sebe vidi kao prostor koji ce povremeno organizovati partije kada ce se truditi da sve budu zasebne tematske zurke, nalik na pravi, pomalo zaboravljeni “clubbing“!

Pokretacka snaga kluba jesu ljudi koji na njemu rade, zapravo ideja koja ih drzi na okupu i svo vreme motiviše! Ideja da se marljivo i kvalitetno radi, te rezultati sigurno nece izostati!

450 ljudi, koliko maksimalno moze da stane u klub, ne jednom su u punom broju bili u prilici da zajedno sa izvodjacima uzivaju u atmosferi koja se po pravilu dobija izuzetnom interakcijom izvodjaca i publike!

Koncerti obicno pocinju oko 23:00h a završavaju se kada treba….

Radni dan u Route 66 pocinje u 07:30h! Preko dana klub funkcioniše kao kafe. Kafe svojim okruzenjem, ponudom, kvalitetom stoji rame zu rame klupskom delu i cini pricu Route 66 još zanimljivijom za sve one koji pored dobrog nocnog provoda vole dan da provedu zu aromaticnu kaficu, dorucak, listajuci dnevnu štampu, magazine i slušajuci ambijentalnu muziku!

002003001

Program kluba na adresi:

 http://www.route66ns.com