Klub Underworld; Beograd

 Klub Underworld

Ugao ulica Ruzvetlova i 27. marta; Beograd

web prezentacija: http://www.underworldserbia.com/

info:

Klub UNDERWORD je smešten u zabacenom hodniku podzemne zeleznice Beograda. Skriven od ociju javnosti i slucajnih prolaznika, klub odaje imidz mistike i fantazije. Jedan je od retkih klubova, mozda cak i jedini u Beogradu koji je izašao u susret dark & gothic elite. U svojom polumracnom, zadimljenom i prigušenom dark ambijentu, klub odiše gotikom, atmosferom i mirisom podzemlja. Cari erotike koje se osecaju u vazduhu prosto mame i bude sva Vaša cula.
Ideja o stvaranju kluba UNDERWORLD nastala je pre desetak godina u kultnom klubu OMEN. Do same razrade ideje dolazi upoznavanjem vlasnika Zileta sa DJ Stivijem u klubu VOODOO, gde je cetiri godine postojalo kultno vece dark&gothic muzike. Sva druzenja ova dva gurua nocnog zivota, r’n’r-a, i gothic kulture iznedrila su ideju o otvaranju dark&gothic kluba na drugoj lokaciji. Na predlog DJ Stivija stvorena je ekipa UNDERWORLD-a koju cine DJ Gavra, DJ Fear Of Symmetry, DJ Marko Gangbenger, DJ Stivie, Zile i menadzer Mina..
Iako skoro otvoren (20. decembra 2006.god.), u svojoj prvoj sezoni rada postao je jako popularan i posecen, pruzajuci utocište dark & gothic populaciji svojim vecernjim tematskim programima.

Ukoliko niste prikladno odeveni i ne odišete gotikom obezbedjenje ce Vas vratiti na presvlacenje.
Klub je teško naci. Sam dolazak do kluba predstavlja avanturu, a u avanturu je teško uci.

 

program: 

 Klub Underworld radi u Novoj sezoni 7 dana u nedelji po ustaljenom rezimu. Klub je raspolozen da Vam ponudi prostor za svirke, koncerte, maskembale, zurke, promocije, okupljanja clanova kluba/sajta… ukoliko ta dešavanja ne odudaraju od imidza kluba.U dogovoru sa vlasnikom i osobljem kluba mošete svoju zamisao sprovesti u delo.

dj program kluba Underworld: 

Dj’s program

ponedeljak
DINAMIT
Hard & Heavy

sreda
DJ GAVRA
darkwave, ebm, futurepop

cetvrtak
GUITAR INDUSTRIAL NIGHT
by Souljackers

petak
DJ STEVIE
gothic rock, darkwave

subota
DJ MARKO GANGBANGER
r’ n’ r, new wave, punk

nedelja
ROOTS & POETRY
Reggae

 

Sve vesti i najave dešavanja u klubu Underworld koje se redovno update-uju mozete videti na ovom linku:

http://underworldserbia.com/vesti.html 

 

 

kontakt:

Klub email: [email protected]

Vlasnik i menadzer kluba: [email protected]