Rok festival u Novom Sadu – SVIRAJ MALO SVOJE!

 
Na festivalu će nastupiti grupe "Azil 5", "Groove Orchestra", "New Mythology, beogradski bend "Trigger", kao i trio "Super Confusion". Organizatori ovim putem upućuju poziv publici i medijima da isprate ovaj jedinstveni rok događaj i uživaju u muzici i druženju.

– "Azil 5" je domaćoj publici poznat po upečatljivim nastupima, a njihov prvi studijski album "Strastan, go i bos" ("Automatik – Mascom Records", 2008.) dočekan je sa pozitivnim ocenama u Srbiji i regionu. Uz pregršt koncerata, "Azil 5" je ove godine objavio i live album "IzLiveNo u Tisinu" snimljen u nesvakidašnjoj amosferi Studija 1 radija Novi Sad. Njihovi spotovi za numere "Sestro strasti" i "Ne i ti" imali su zapaženo mesto na svim domaćim TV stanicama, dok je trenutno aktuelan njihov najnoviji spot za numeru "Tanzicija!" snimljen zahvaljujući pomoći same publike.
 
– "Trigger" je beogradski sastav koji bazira svoju muziku na tvrđem gitarskom zvuku, a svoj aktuelni album "Ljubav" objavili su 2007. godine za izdavačku kuću "PGP-RTS". Dobitnici su nagrada "Otkriće godine" TV Metropolis, Regionalna nagrada "Indexi" u Sarajevu, a proglašeni su i za "Najbolji mladi bend" na osnovu glasanja slušalaca radija Beograd 202.
 
– "Groove Orchestra" je bend čija mizika se može opisati kao fjužn – mešavina fank, elektro, drum ’n’ bass, disco i house zvuka na jednom mestu.

– "New Mythology" je novosadski hard & heavy sastav  koji upravo završavaju poslednje pripreme za svoj debi album.
 
– "Super Confusion" je mlad trio koji prosto pleni svirkom u rangu svetski priznatih sastava koji izvode instrumentalni gitarski fjužn melodični zvuk. Bend je nedavno osvojio prvo mesto na "Global Battle Of The Bands" takmičenju i predstavljaće Srbiju na svetskoj završnici ovog takmičenja u Londonu, te je ovo odlična prilika da ih čujemo pre britanske publike.