Kultur Shock u Beogradu i Novom Sadu

Nakon tri studijska i dva live albuma, Kultur Shock se vraća sa svojim četvrtim studijskim ostvarenjem “Integration”, albumom koji prezire i odbija žanrovsko svrstavanje, produktom dugogodišnje saradnje benda sa legendarnim producentom Jackom Endinom, koji u svojoj biografiji ima i produkcije albuma velikana kao što su Nirvana i Soundgarden.

Uz svoj dobro poznati beskompromisni, brzi i agresivni Kultur Shock zvuk, utemeljen na bešavnoj fuziji rocka, punka i balkan folka, bend je prešao i nove stilske granice. Istražujući art – rock svet, violinskim i trubačkim deonicama u rasponu između lirskog do potpuno neurotičnog i to sve spajajući inspirativnim pevanjem Đina Jevđevića i cele ekipe, „Integration“ je nesumnjivo čistokrvni punk-rock album čvrsto nabijen folk uticajima. Album obećava još jedan neverovatan doživljaj za svakoga ko ceni poštenih i žestokih devedeset minuta čistog muzičkog uzbuđenja koje bend isporučuje uživo na bini.

Promotivna turneja započela je u Švajcarskoj a završava se u Srbiji. U nešto manje od dva meseca obišli su celu Evropu kroz 17 zemalja, od Kopenhagena do Rima i od Londona do Istanbula. Budite spremni za sjajan muzički doživljaj i ne propustite nastup ovog vrhunskog multikulturalnog i multinacionalnog benda koji već odavno spada u sam vrh svetske progresivne muzičke scene.

    * www.kulturshock.com
    * www.myspace.com/kulturshock
    * www.facebook.com/kulturshockband

“Kultur Shock is what punk rock should sound like.” Jello Biafra

“It’s System of a Down finally consumed by their folkisms; it’s a Romany campfire gathering where gypsies turn amps up to 11. It’s six languages spilling over rock, hip-hop, samba, balladry and punk. But most of all, it will rock your world” Kerrang!

“Kultur Shock are the very model of a multi-cultural punk rock band…some of it wouldn’t sound out of place at your local kebab shop, but it’s the sort of thing that would upset our WOMAD friends because it isn’t ‘pure’ or ‘authentic’ enough.” Metal Hammer

– 03. decembar

LIVINGROOM
SKC Beograd
22.00

– 06. decembar

KLUB TREMA
Novi Sad
22.00
support LINE OUT, Sombor

Karte u pretprodaji na blagajni SKC-a Beograd, Cd shop-u Mungos i klubu Trema po ceni od 400 dinara, na dan koncerta 600 dinara.

 
 
 
 
mtv.rs