Block Out u Livingroom-u 11. oktobra – izvestaj

Muzicki zvuce besprekorno, neke pesme sa prvog albuma su produzene, zvuce nešto drugacije, dodata im je neka cudna atmosfera, definitivno ne umem da docaram recima… Mitin glas je zvucao nešto dublje, hrapavije verovatno zbog prehlade.
Od pesama bile su to: Tri Korne Penal, Raskorak, Andrej, Vertikalno Gledano, Protiv Sebe, Kad Hodam, Dan Koji Nikad Nije Došao, Tezak Slucaj Pakla, Sudopera kao i druge sa poslednja tri albuma. Set lista je bila genijalno sastavljena i dosta se razlikovala od prolecne svirke takodje u Livingrumu.
Posle kolaca, Mita je delio publici unapred pripremljene cašice votke, a kasnije pri samom kraju nastupa krece kafa i ratluk. Teške note, savršeni Vranjkovicevi rifovi, Mitin prodoran glas, bilo više nego dovoljno za sinocnje carobno vece. Prepun Livingrum i ovog puta je pokazao najvecu manu, a to je nedostatak kiseonika. Publika kao i obicno sve pesme pevala zajedno sa bendom, primetno je zenske populacije, pogotovo u prvim redovima.

Poslednja pesma  „Nevremena“ i poslednje Vranjkoviceve reci: „Vidimo se 27. decembra u Domu Omladine“ završavaju nastup. Svirali su nešto više od dva i po sata. Ostaje nam cekamo njihov novi album najavljivan za kraj godine.

Fotoreportazu sa koncerta pogledajte ovde: https://rockserbia.net/rsgalerija/BlockOut/default.htm

 

Izveštaj i fotografije: Nemanja DJordjevic